uw restaurant snel vinden?

Een groter bereik

Wilt u als restaurateur een groter bereik voor uw bezorgdienst of denkt u aan het opzetten van een dergelijke dienst in uw postcodegebied, maar ziet u beren op de weg met betrekking tot de gewenste exposure voor uw onderneming? Bij menubezorgd.nl kunt u zich eenvoudig en vrijblijvend aanmelden via onderstaand formulier. Wij zullen dezelfde dag contact met u opnemen.

Vliegende start

Vervolgens vangt uw aanmelding met vliegende start aan. Waardoor? Uw vertrouwen belonen wij direct met een gratis kennismakingsperiode tot 2024...! In deze proefperiode vragen wij een enkele keer hoe u onze samenwerking ervaart en of u voor de komende periode bij ons vermeld wilt blijven door een eenvoudig en betaalbaar abonnement op onze dienst te nemen. Gemakkelijk aan te gaan per jaar. Transparant, effectief en scherp geprijsd.

Meer exposure en aandacht

Samenwerken met menubezorgd.nl betekent vanaf dag 1 meer exposure en aandacht voor uw restaurant of lunchroom. Twee voorwaarden, die in bepalende mate bijdragen aan de groei van uw onderneming. Zo bieden wij aangesloten ondernemingen extra advertentieruimte aan op onze partnersite: eten-bestellen.nu om meer over zichzelf te vertellen en te laten zien middels foto’s of een korte promotie-video.

Gezamenlijk

Daar bovenop en zeker niet onbelangrijk, zetten wij gezamenlijk het beste en verreweg meest betaalbare online bestelplatform van Nederland op de kaart. Eén waar omzet bij ondernemers blijft. Door ons uitgedragen in: (H)eerlijk eten..!

Bezorgen en (tijdelijk) afhalen

Wij werken ook samen met ondernemers die in de drukke zomerperiode slechts eten afhalen kunnen aanbieden. Deze tijdelijke service plaatsen wij op de pop-up van uw onderneming bij het bestelportaal van onze website. Zo blijft u altijd zichtbaar voor consumenten en aan hen de keuze om het eten af te halen. Eten lokaal bestellen en uit solidariteit afhalen, wordt tegenwoordig door veel mensen gedragen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze aanmeldingsprocedure? Stuur ons een bericht en wij zullen u helder informeren. Hierbij ontvangt u tevens een kostenindicatie.

Het team van menubezorgd.nl

Scroll naar boven